Ga naar de inhoud

Missie

vokinu helpt mensen die de wereld ecologisch veilig en sociaal rechtvaardig willen maken.

Interventies

De focus ligt op het identificeren van interventies die relevant zijn voor jou: dingen die je kan gaan toepassen om meters te kunnen maken.

Systemisch

Het één staat nooit los van het ander. Losse interventies worden in samenhang met het grote geheel ontwikkeld.

Leren

Bij vokinu staat het leerproces van jezelf en je onderneming centraal.

Multidisciplinair

Breed ontwikkelde professionele achtergrond. Een greep: Bedrijfskunde en management, Psychologie, Sociologie, Antropologie, Educatie, Opvoeding, Agogiek, Didactiek. Systeemdenken, transities, veranderkunde. Ervaring in diverse rollen: aansturing, ontwerp, advies, onderzoek en uitvoering.

Annette van Husen

Ik ben iemand die exploreert. Ik benader je vraag vanuit verschillende perspectieven. Zo zorg ik ervoor dat nieuwe wegen en paden zichtbaar voor je worden. Zo krijg je zicht op de mogelijkheden die voor jou relevant zijn.

Mensen geven aan dat ik iemand ben die zaken goed verheldert. Iemand die inzicht geeft en op een begrijpelijke wijze kennis overdraagt.

Mijn bijdrage aan een community

vokinu is ontstaan vanuit die behoefte om al mijn (professionele) kennis, kunde, brainpower en verbindingsvermogen in te kunnen zetten daar waar het nú het meest nodig is: ter versterking van de huidige “carrying capacity”, het levensdraagvermogen, van ons allen “thuis” -onze mooie blauwe knikker- en onze samenleving. Om die reden help ik graag de mensen die aan de frontlinie van deze grote transitie staan.